RAMBO 5 – LAST BLOOD MK-9 HEARTSTOPPER FIRST EDITION

Vi är stolta att kunna erbjuda denna unika samlarkniv från den sista RAMBO filmen, RAMBO – LAST BLOOD. Passa på att köpa den sista kniven i denna unika filmserie om legenden JOHN RAMBO!

Licensierad kopia, skapad och designad efter kniven som används i samband med produktionen av filmen RAMBO 5, LAST BLOOD. Första upplagan. Denna kniven har en  begränsad upplaga på 5000 ex. Certificate of Authenticity kommer med kniven samt matchande serienummer.

Kniven har en imponerande totallängd på 38,1 cm, full extended tang, rostfritt blad som är satinbehandlat och polerat för en otroligt vacker finish. Med kniven medföljer en vacker slida i brunt läder med benbindning och paracord detaljer. Kniven är designad av Dietmar Pohl i Tyskland.

Är klara för leverans i Februari 2020. Boka din First Edition kniv redan nu!!

18 år för inköp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *