Knivar

Stort utbud av knivar för alla ändamål för världens mest känd knivtillverkare. Samlarknivar som är populära i knivsamlingen. Vi har knivar från märken som Cold Steel, GLOCK, Gerber, Herbertz, SOG, United Cutlery, Umarex och Winchester.

Några av våra storsäljare:

Rambo samlar knivar

Rambo 2 filmkniv

Samlarkniven för alla fans av samlarknivar och RAMBO filmerna, Rambo II Sylvester Stallone Signature Edition Kniv!

Sylvester Stallone är Rambo, och har gjort denna karaktär inte bara en symbol för amerikansk kultur, men också en symbol för amerikansk frihet och patriotism. Officiellt godkänd kniv av Sylvester Stallone med en autentisk återgivning av sin namnteckning. En strikt begränsad upplaga på bara 10.000 individuellt serienummer numrerade RAMBO knivar över hela världen.

Detta museum kvalitet replika är utformad med stolthet från de finaste materialen tillgängliga och levereras komplett med en matchande läderslida. Inkluderar matchande serienummer och Sylvester Stallone signatur.